1

Brainstormen

Samen nadenken over oplossingen. We zijn gek op technische uitdagingen. Alle ideeën voegen we bij elkaar om een geweldige visueel ontwerp voor jouw toekomstige website te creëren.
2

Overeenkomst

Het visuele web ontwerp is gemaakt. We zijn beide akkoord gegaan dat het er fantastisch uit ziet. Laten we zaken doen en beginnen met het uitvoeren van onze wilde ideeën.
3

Ontwikkelen

Web ontwikkeling is net zoals een grote code puzzel. Wij coderen en brengen die puzzelstukjes of applicaties bij elkaar om een perfecte en goed uitziende website samen te stellen.
4

Levering

We bouwen jouw website als je digitaal bedrijf in de stijl en denkwijze zoals jij je bedrijf hebt gebouwd. We denken net zo kritisch als jij na. We zullen het ook met trots aan je leveren.

Veel gestelde vragen

1Hoeveel kost het om mijn website te bouwen?
Dat hangt van je behoeften en doelen af. Elk bedrijf heeft andere doelen. Neem contact met ons op om je project verder te bespreken. Wij zijn blij om te helpen.
Je kunt de totale kosten ook inschatten door gebruik te maken van onze handige kosten berekenen tool.
2Wat krijg ik voor de prijs?
Je krijgt de website gebaseerd op de budget en informatie over jouw bedrijf die je ons hebt doorgegeven. Maar we denken als kritisch als jou over de functionaliteit en het ontwerpt. We zullen het met trots aan jou leveren.
Je krijgt toegangsgegevens naar je website zoals gebruikersnaam en wachwoord zo kun je onbeperkt inhouds, post of paginas toevoegen of bijwerken.
Mocht je hulp en onze overige web diensten nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.
3Hoe kunnen we uw project bespreken?
In de eerste fase zullen we via e-mail of skype chat communiceren zodat alles duidelijk uitgelegd en correct genoteerd kan worden. In deze fase zullen wij de eisen van het project in detail bespreken, en inschatten hoe lang het zal duren, samen met de uiteindelijke kosten.
4Wat zijn de maandelijkse kosten voor?
Wij bieden een premium lidmaatschap aan die een uitgebreide ondersteuning biedt. De reden hiervoor is dat de meeste van onze klanten hun vragen snel beantwoord willen hebben. Het premium plan biedt ook andere voordelen aan zoals CMS updates, backups, domeinnaam/hostingbeheer, en email adressen.
Premium klanten lidmaatschap is optioneel, maar het is aanbevolen om je tijd en kosten te besparen. Betalingen kunnen maandelijks of jaarlijks worden gemaakt. Klanten die jaarlijks betalen krijgen twee maanden korting.
5Wat zijn de voordelen van een premium lidmaatschap?
Uw website is als een tweede kantoor. Het moet onderhouden worden en updates moeten worden uitgevoerd. Als een ondernemer heb je een verantwoordelijkheid om de website van uw bedrijf veilig en up-to-date te houden.
Wanneer de website online is, zullen zoekmachines en 3de partijen beginnen om je webpagina’s te doorzoeken. Dit zal niet alleen goede bezoekers op je website brengen maar ook bedreigingen van kwaadaardige partijen die gaan proberen om van jouw site gebruik te maken. Velen van hen zijn schadelijk, zoals malware, spam, virussen etc.

Houd je website CMS en modules up-to-date, want het is erg belangrijk om storing en bugs van je website te voorkomen.

Wanneer u zich inschrijft als een premium klant, houden wij een oogje op uw website door hem up to date en veilig te houden. We maken ook een dagelijkse backup van de gegevens in het geval dat je bij een ongeluk gegevens op jouw site verliest.
6Hoe kan ik de inhoud van mijn website bijwerken?
Wij bouwen je website met Wordpress CMS, de makkelijkste en het meest flexibele CMS voor elke website van tegenwoordig. Voeg nieuwe post, of paginas bij zonder gedoe binnen een paar minuten met de CMS. Als je Microsoft word kent, dan heb je helemaal geen probleem mee om je website inhoud te updaten.

Je kunt de inhoud van je website ook door ons laten updaten, neem dan contact met ons op voor deze extra web diensten.
7Hoe lang duurt het om mijn website te bouwen?
Iedere klant heeft andere eisen. De ontwikkeling van een website kan langer of korter duren dan die van een ander afhankelijk van de functies en aanvullende diensten. Een basis bedrijfs web ontwikkeling kan ongeveer 10 tot 12 dagen in beslag nemen, en een webshop/e-commerce website rond de 20-30 dagen.
8Hoe maak ik de betaling?
Wanneer we op een lay-out ontwerp, functies en kosten van je website zijn overeengekomen, staan we klaar om met jouw project te beginnen. We zullen je dan een factuur sturen.
Wij accepteren betalingen via bankoverschrijving, IDEAL of credit card. Zodra we de betaling hebben ontvangen zullen we beginnen met het ontwikkelen van je website.
Wij plaatsen ook daarbij de teksten en afbeeldingen die je hebt doorgegeven.
9Ik ben geinteresseerd. Hoe kunnen we beginnen?
Vul je gegevens in op het aanvraagformulier op deze pagina. Het kan tot 24 uur duren voor ons om contact met u op te nemen met laatste vragen. Wanneer al deze vragen duidelijk zijn beantwoord sturen wij u een gratis visueel ontwerp lay-out van uw website.

Nog niet overtuigd?

Meer dan 80% van onze tevreden klanten waren ook.
Neem gerust contact met ons op om over jouw project te bespreken.

CONTACT

Bereken jouw project kosten. Gebruik deze tool.


KOSTEN BEREKENEN